perjantai 25. marraskuuta 2016

EM 6.


    Tämä reissu lautta-, juna- ja automatkoineen sujui kuin rasvattu. Kiitos siitä menee tallipäällikölle! Harmikseni on vaan todettava, että kisasuoritukseen olen pettynyt. Tuntuu, että kaikki muut ympärilläni tekivät parhaansa, mutta minä en siihen pystynyt. Minulle, sanottiin ennen reissua:"Vauhtisi ei riitä.Et pysty siihen." Ja niinhän siinä myös kävi. 
    Rata oli mainio, tasaista, pitkiä suoria, nopeaa juostavaa. Vähän ehkäpä muhkuraista kovaa juostessa. Pituutta 5 km. Mielestäni sopiva paikka järjestää canicross-kisa. Thetfort forrest oli keskellä maaseutua, kisapaikalle ei ollut edes osoitetta. Välillä satoi, välillä paistoi, mutta kisaura pysyi hyvässä kunnossa silti.

Ensimmäisenä kisapäivänä olin ensimmäinen lähtijä ja juoksin koko radan yksin läpi. 


    Koira ei ollut parhaimmillaan, sen fysiikasta puuttuu palanen ja mieli luovutti myös sitä yhtä palasta liian aikaisin. Matkustaessa Topi on mahtava, se sopeutuu joka paikkaan, eikä vietä yhtäkään unetonta yötä, oli se sitten lautalla, junassa tai homeisessa motellissa.
Topille tää on ihan normaalia!

Kuva: Kauko Ruokolainen
    Mitään järjen hiventäkään tässä toki ei ole. Voitin kotimaassa kaikki juoksukisat, paitsi SM kisoissa jäin toiseksi. Treenasin vielä syys-lokakuussa överin rajamailla arvokisoihin. Liitosta sanottiin, ettei tukea kisareissuun tipu. Et pysty, ei kannata. Tiesin ehjän vuoden jälkeen olevani kunnossa ja lähdin. Rahat meni ja 6. sija tuli. Eikä siinä mitään, mutta tallipäällikönkin arvokasta aikaa ja rahaa olen tuhlannut, mistä toki kannan huonoa omaatuntoa koko ajan. Pahoittelut kaikesta. 
    Silti. Siis kaikesta huolimatta, tuolla sisällä on se sama palo. Palo tähän lajiin. Palo treenaamiseen ja koirien kehittämiseen.

-H

Translation: 6st. place at EC. "small" disappointment. Some day hard work will beat the talent.

2 kommenttia:

  1. Katoppa, kyllä tätä hulluutta miettii moni muukin: http://www.vjsport.fi/fi/niin-metsa-vastaa-kuin-sinne-huudetaan/

    VastaaPoista
  2. Ja suunnistajan blogissa samaa rataa: http://so-up.fi/marika

    VastaaPoista