keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Marianne

     Koska suorituskyky koostuu monesta eri palasesta, on meidän apuun tullut Kotkalainen Marianne Rissanen. Marianne tarjoaa hyvinvointi palveluita koirille (hieronta) ja ihmisille toiminimellä Ennairam. Ennen Marianne hoiti vain Topia ja huolehti hieronnalla koiran parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Koiria olemme käyttäneet ennenkin hierojilla, osteopaateilla ja fyssareilla. Nyttemmin kun koiria kuitenkin on neljä, on huolto vähentynyt jo kustannus syistäkin. Kisakoirat hoitoon jos tarve vaatii ja silloin tällöin koiran läpikäynti varmuuden vuoksi on nykyinen hoito tahti.
    Marianne tekee hoitoja myös ihmisille ja kutsuikin minut kraniosakraaliterapiaan, jossa hän on oman alansa expertti. Nyt kolmen kerran perusteella voin todella suositella kokeilemaan! Jouduin itsekkin aloittamaan kysymyksellä, mitä kraniosakraaliterapia on. Sain luvan lainata tietoa Mariannen yrityksen nettisivuilta. Kokeilu kannatti, sillä olen saanut apua juurikin noihin vinoutumiin kropassa, josta johtuu toisen puolen rasittuminen ja jumiutuminen.
    Kraniosakraaliterapia on osa urheilijan huoltoa ja palautumista. Toki urheiluhieronta, venyttely ja muu huolto tukevat toisiansa ja muodostavat kokonaisuuden.
    Kiitos Marianne!  

Kraniosakraaliterapian perustana on ajatus kehossa olevista resursseista. Kehon perustana on harmonia, joka pitää sen tasapainossa. Elämän aikana, usein jo synnytyksessä, keho altistuu monille vaikutuksille, jotka voivat aiheuttaa  vinoutumia selkärankaan, lantioon ja nikamiin. Keho sopeutuu näihin vinoutumiin ja epätasapainotiloihin, mutta työskentelee jatkuvasti palauttaakseen normaalin, tasapainoisen tilan. Kraniosakraaliterapeutti käyttää hyväkseen kehon omaa tasapainottavaa energiaa auttamalla asiakkaan kehon omia resursseja aktivoitumaan.
Kraniosakraaliterapia vaikuttaa myös sekä ihmisen että eläimen psyykkiseen puoleen. 
Kraniosakraaliterapian mekaniikka perustuu
1. hermoston liikkuvuuteen
2. aivoselkäydinnesteen virtaukseen
3. keskinäisjännitekalvoihin  (aivosirppi, pikkuaivoteltta, selkäydinkalvot)
4. kallonluiden liikkuvuuteen
5. ristiluun liikkuvuuteen suoliluiden välissä
www.ennairam.fi

-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti