perjantai 11. marraskuuta 2016

EM kisat nurkan takana

    Suunnitelma: Euroopanmestaruus kisat Englannissa. Eli kuinka sinne ja takaisin. Koiran kanssa matkustaessa pitää ottaa muutamia tärkeita asioita huomioon. Tärkeimpänä määränpää maan maahantulo edellytykset. Englantiin ne ovat jokseenkin tiukemmat, kuin muualle eurooppaan. Lentäminen osoittautui mahdottomaksi, joten reittejä tutkiessa kantamme kallistui Saksan lauttaan ja omalla wv caddyllä euroopan halki ajamiseen.
     Eli Maanantaina 14.11 lähdetään matkaan kohti canicrossin Euroopan mestaruuskisoja, jotka järjestetään Englannissa, Thetford nimisessä paikassa. Laivalla Vuosaaresta Travemundeen Saksaan. Lauttamatka kestää 26 tuntia ja Topikoira matkustaa kanssamme hytissä. Muut koiramme jäävät kotiin superdogsitterin osaaviin käsiin (Iso kiitos!). Keskiviikko aamuna aiomme olla Englannin ja ranskan välisellä tunnelillä, jossa auto lastataan koirineen junan kyytiin ja hurautamme Brittein saaren puolelle. Tässä kohtaa toki liikenteen kätisyys vaihtuu ja on syytä olla tarkkana. Luottamukseni tallipäällikön ajotaitoihin väärinkinpäin on vankkumaton. Keskiviikon aikana on tarkoitus päätyä majoituspaikkaamme Brandon hotelliin.
    Torstaina alkaa kisahulinat ja kilpailueläinlääkäri tarkastaa kilpakoirat. Ratoihin saa torstaina tutustua ilman koiraa ja kisapaikka kannattaa muutenkin käydä läpi (mistä löytyy vessa ym ym). Torstaina hoidetaan hommat ja lataudutaan kilpailuun. Unohtamatta nauttia tunnelmasta!
    Perjantai ja lauantai ovat kisapäiviä. Silloin tulee kaikki aasta ööhön tehdä oikein! Aamiainen, energiat, koira,verkat, psyykkaus... onnistunut suoritus tarvitsee uskomattoman latauksen. Jännitys tulee olemaan huikea, sen tiedän. Viimeisen viikon ajatus treeneissä  on ollut "työt on tehty, nyt kuuluu nauttia ja kerätä satoa".
    Nyt ajatuksia kasaan ja pakkaamaan. Koiran paperit, navigaattorit, urheilukamat, koiranruuat, omat paperit, omat eväät.... huh!

Translation: We are heading IFSS EC with TopitheDog. 
-H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti