tiistai 6. joulukuuta 2016

Laukkaa

    Ajatukset laukkaa jo ladulla. Pari viikkoa juoksukisoista, joissa tuli turpaan. Ettei nyt vaan taas kerjäisi verta nenästään näillä ajatuksilla. Anyways: Lunta ei ole tarpeeksi ja jokaikinen talvi täällä etelässä sitä murehditaan, ensin että tuleeko sitä ja sitten kuka ajaisi latuja ja missä sitä hiihtäisin koiran kanssa.
    Nyt minulla on mielessä saada hyviä treenejä hiihtämällä Kekkoselle. Ja niiden treenien päälle hyviä kisojakin. Kekkonen on terve reipas nuori saksanseisoja. Se on hyvässä kunnossa, mutta SE kunto, mitä vetämiseen tarvitaan puuttuu kokonaan. Pulkka luokasta tuli viime talvena mun uusi suosikki, se pitää opettaa tänä talvena juniorille! Tämän vuoksi tammikuun kilpailuihin on turha hötkyillä. 25.-26.2 näyttää taivalvaaralla olevan koirahiihdon ja yhdistetyn SM kisa. SPKL SM on mun lempi baanoilla Lieksan timitran hiihtokeskuksessa 11.-12.3. Pitää kai jo varata majoitusta timitra hostellista.
    Tänään kävin muistuttelemassa kroppaa miltä se hiihto tuntuu. Anjalassa on tykkilumibaana, 6 euroa/pvä. Aika hiihtäessä tuntuu menevän nopeasti, ja siksi juuri tuntuu mukavalta vaihtelulta. Vasen jalkapohja/kantapää on koko ajan kipeytynyt juoksusta, mutta hiihdosta ei ottanut itseensä.
Perärinteen peltojen lumitilanne
Translation: We need snow here!
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti