lauantai 30. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 paketointi

    Blogi on seurannut treenejämme ja kisareissujamme neljän vuoden ajan. Täältä löytyvät jutut on mainio muistikirja itselle, missä on menty ja milloin. Ja menty on! Ajan kuluessa kilpailemiseen ja treenaamiseen on panostettu koko ajan enemmän. Enemmän aikaa ja etenkin rahaa. Kokemusta on pikkuhiljaa kertynyt. On kilpailtu ulkomailla ja ympäri suomea. On myös panostettu kalustoon: autoon, maastopyörään, kikbikeen, pulkkaan, suksiin ja niiden huoltoon. Koirien ja urheilijan huollosta puhumattakaan.
    Olemme vienneet omaan ääripäähämme tämän urheilun. Tämän enempään ei ole taloudellisesti mahdollista venyä. Tästä rajoitteesta huolimatta, olen iloinen saadessani kilpailla koko sydämmelläni.  Sponsorit, jotka ovat mukana tässä urheilussa, jokainen "tukisentti" on tärkeä ja niitä tullaan tarvitsemaan lisää, mikäli huipulle tahdotaan.
Joululahja :)
    Muutamia sekavia ajatuksia menneestä vuodesta. Alku vuodesta hiihdettiin muutamia koirahiihtokisoja, Taivalvaaran VUL SM onkin jäänyt mieleeni. Kesällä Tsekin, melko yllätyksenä tullut treenileiri oli hieno kokemus. Yksi viime vuoden parhaimmista jutuista(kiitos siitä ystävälleni Hennalle!). Kevään/kesän maastopyörä kokemukset olivat myös hienoja ja ne kasvattivat poltetta treenata lisää. Syksyn sulanmaankausi oli onnistunut, vaikkakaan ei täydellinen. Ja koko vuoden kohokohta, grande final eli MM kisat Puolassa. Huh, tunnen olevani onnekas, sillä olen päässyt kokemaan tämän kaiken.
    "Paljon se antaa, mutta paljon se ottaakin". Välillä väsymys on vienyt urheilijaa. Välillä sitä on miettinyt, uskaltaako enään tämän kaatumisen jälkeen ikinä ajaa koirapyöräilyssä. Välillä räntää on tullut päin naamaa enemmän, kuin koskaan ja on tuullut kirkkojärven suunnasta.
    Tuleva vuosi tuleekin olemaan taas hieman erilainen. Tietenkin pää tavoite tulee olemaan lokakuussa canicrossin EM kisoissa Ruotsissa. Sitä ennen treenataan kestävyyttä. Vul koirahiihto ja yhdistetty SM kisat käydään 27.-28.1 Kontiolahden ampumahiihtosadionilla, jonne aion osallistua. Muitakin koirahiihtokisoja olisi kiva hiihtää, mutta suunnitelman ovat vielä auki. Se mitä on jo lyöty lukkoon, on Lapponiahiihto Oloksella ystävän kanssa. Huhtikuun 9. alkava kolmen päivän maraton hiihto vaatii talvelle piiiitkiä treenejä, ja ne treenit alkaa heti tammikuusta! Maastopyörä maraton cupia on myös tarkoitus ajaa, kauden alkaessa keväällä. Kesän jälkeen on tavoitteena osallistua ensimmäiseen seikkailuurheilu kilpailuun! Siitä lisää tuonempana. Tulossa on hieno vuosi!
Hyvää uutta vuotta 2018!!!
Translation: Happy new year!
-H
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti