torstai 31. elokuuta 2017

Raakaruokkijoiden reissumuona

    Koiramme ovat syöneet raakaruokaa jo vuosia ja siitä on pidetty kiinni niin lapin reissuilla, kuin myös ulkomaan reissuilla. Nappula koiranruokaan ei ole tarvinnut koskea laisinkaan, ja se on jopa tietynlainen periaate päätös. On sumplattu erilaisten pakastin viritelmien kanssa ja on tilattu, etsitty ja metsästetty aina kunnon liharuuat koirille reissussa.
     Eläintarvikeliike Tottakain Mia löysi raakaruokkijoita silmällä pitäen Brittiläisen PURE kuivaliha ruuan. Eli kuivaliha idealla monipuolinen koiranruoka, joka kulkee helposti esimerkiksi vaellus/jahti reissulla mukana. Ei Brittiläisyydessä mitään vikaa, suosimme vaan mieluummin suomalaista, mutta vastaavaa suomalaista 100% alkuperältään ei taida olla edes saatavilla.
    Testasimme Pure chicken delicius täysravintoa, joka on viljaton ja korkea proteiininen ruoka aktiivisille koirille. Se on 40% Kanaa, porkkanaa, perunaa, palsternakkaa, kananmaksaa, kananmunaa, vihreää papua, omenaa, kaalia ja mineraaleja kuivattuna kaikki siis. Vitamiinit ovat myös otettu huomioon ja lisätty ruokaan jo valmiiksi.
    Paketissa neuvotaan antamaan ruokaa vähitellen koiran omaan ruokaan sekoitettuna, ja todella suosittelen antamaan vähän kerrallaan näin, jotta koiran maha tottuu erilaiseen ruuan koostumukseen (suoliston flooran totuttaminen). Ruoka pitää liottaa n.15 min lämpimässä vedessä ennen tarjoulua. Pakkausksessa on mitta, jolla voi suunnilleen tarkastaa oman koiran painon mukaisen annostelun. Ja tosiaan, koska tavara on kertaalleen kuivatettua, se näyttää erikoiselta jauholta, joka tosin turpoaa ihan koiran ruuan näkoiseksi tavaraksi lämpimässä vedessä.
    Loistava idea ja varmasti maistuva, terveisin saksanseisojat Topi&Urho!
 
Pieni laatikko. paljon ruokaa

 lisää tietoa: www.purepetfood.com 

Testaajat


Translation: Grain free naturally dehydrated dog food test. Good idea for travelers!
-HEi kommentteja:

Lähetä kommentti