sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Syksyn sutinat ovat alkaneet

    Ensi sotilaiden suunnistuksen SM 5.9 Puumalassa, vaikein rata, mitä näissä karkeloissa on nähty. Alku täysiä kärjessä, mutta lopulta sijalle 5/10. Muistutus itselle: Suunnistus on kestävyysurheilun kuninkuuslaji!
    Kiva idea Kainpolta, ds1 yhdistetty 16.9 lauantaina. Oiva mahdollisuus treenata koiraa ja itseä epävirallisessa kisassa! 2,5 km ensin koiran kanssa kikcbikella ja sen jälkeen takaa-ajona sama lenkki yksin potkien. Ah, viimeisen lenkin maitohapot! Starttasin Kekkosen kanssa ja koira sai hyvin treenin uudella radalla. Olimme koirallisessa osuudessa toisiksi nopeimpia jääden 16 sekunttia Kaitsulle. Yksin potkiessa olinkin sitten pulassa ja jäin Kirsille ja Heidille harmillisesti. Kiva päivä, kiitos Kainpolle!
1. Kirsi 2. Heidi 3. Hanna
    Kainpon hulluttelun jälkeisenä päivänä päätin käydä antamassa loput paukut perinteisessä ruskajuoksussa, pitkänmatkan kuntosuunnistuksessa Hurukselassa. 9 km rata vei mehut, metsä oli märkää ja mäet taas raskaita. Kalliotkin liukkaita. Loppupäätelmä: Vapaat viikonloput ovat raskaita.
Kestävyysurheilua...
Translation: Need more free time! 
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti