torstai 20. huhtikuuta 2017

Ulvova valjakkourheilija

    Talvella reissatessani Taivalvaaralle kisoihin kuuntelin äänikirjana Arto Paasilinnan Ulvovan myllärin. Pystyin heti samaistumaan mylläri Gunnariin. Urheilu on välillä niin siistiä, että tekee mieleni ulvoa ja välillä niin raastavaa, että voisin lukittua kotiini (myllyyni) päiväkausiksi.
    Kevät tekee tuloaan ja pääsiäisena vietetyt 9 vapaapäivää saivat valoa taas tunnelin päähän. Ehdin tekemään seisojille pyörätreenejä ja itselle tehokkaita kovia treenejä. Omaan ohjelmaani kuului pari pitkää iisiä treeniä, muutamia napakoita vk treenejä, muutamia mäkivetotreenejä ja tonnin vetoja urheilukentällä. Kulki hyvin, melkein niin, että tekisi mieleni ulvoa ;)
    Ohkolan kevätkisaan oli tarkoitus lähteä vetämään hyvä treeni, mutta työt kutsuukin. Muihinkaan kevään kisoihin en ole ilmoittautunut. Nyt panostetaan hyviin treeneihin kotona, jotta syksyllä ollaan tikissä. Ja toki vaihtelevuutta on tulossa: Kuusankoski mtb ja Tahko mtb. Ja näyttää sieltä tulevan suunnistustakin, jukolan viestiä nyt ainakin. Suunnistamalla vaihtelua treeneihin. Tein vapailla paluun Haminan urheilukentälle. Fiilis oli aivan toinen kuin viime marraskuun synkkyydessä. (Yhtä kylmä sielä kyllä oli, +1 aste ja tuulta...).
    Reipas koira Kekkonen täytti kaksi vuotta. Se on saanut ns. tuulta siipiensä alle ja kulkee valjaissa kivasti. Talven hiihtokisojen tuoma kokemus on ollut kullan arvoista ja luottamukseni koiraan on kasvanut valtavasti. Sanon tämän nyt ääneen: "Jos saisin valita kaikista maailman koirista yhden, niin valitsisin juuri tuon läppäkorvan. Ja hei, koiria on tässä maailmassa kuitenkin aika paljon!" Varasin selkä-, lonkka- ja kyynärkuvauksen Kekkoselle ensi viikolle. Tsekataan mitä läpivalaisussa näkyy. Koirahan on ollut koko kaksi vuotisen elämänsä terve kuin pukki. "KopKop" koputtaa puuta!
Kevättä ilmassa
 Translation: Julussas Urho 2 years now, he is doing good!
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti