maanantai 22. toukokuuta 2017

Kevät vaihtuu kesäksi

   Lämmintä ilmavirtaa niin että ollaan ihan hiiren korvalla! Tänä keväänä ei hötkyilty kisoihin vaan käytettiin viileä ja kuiva jakso koirapyöräily treeneihin. Sää oli neljä viikkoa mitä parhain koirien treenaamiseen. Pururadat sulivat lumista, olivat kuivia ja +5c on juuri sopiva koirien juoksuttamiseen.  Aluksi tein molemmille saksanseisojille 4km vetoa pari kertaa viikkoon. Parin viikon päästä päätin jo tehdä 2x4km vuorotellen. Intoa ja vauhtia riitti. Hyvä!
Bikejoring @Tarmola

    Nyt lämpötilalukemat huitelevat kesäisissä lukemissa, eikä koiria auta enää näissä lämmöissä laittaa ahtaalle valjaissa. Me mennään metsiin, soille ja metsälammille pitämään peruskuntoa yllä.
    Omat treenit tuntuvat rennoilta pitkästä aikaa. Jospa rentouden kautta kovempaan vauhtiin. Treenit ovat olleet monipuolisia, suunnistusta, maastopyöräilyä, mäkivetoja ja vetoja urheilukentällä. Suunnitelmissa näyttäytyä Kuusankoski MTBssä, sotilaiden maastojuoksun SMissä ja sitten Jukolan viestissä. Heinäkuun lomalle on niin huikea suunnitelma, että siitä tulossa oma kirjoituksensa!
Lämpö hipoo +20c!
Translation: Bikejoring training for dogs. Summer is here!
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti