maanantai 20. kesäkuuta 2016

Mutaa ja pusikkoa

    Jukolan viesti kuuluu joka kesään. Takana taitaa nyt olla 14 venlojen viestiä. Tuossa ajassa tapahtuma on kasvanut valtavasti ja näin muuttanut muotoaan. Tällä kertaa viesti järjestettiin Lappeenrannassa ja lupaiduin oman venla ankkuroinnin lisäksi varsinaiseen Jukolan viestiin viidennelle osuudelle tuuraamaan seuran värejä.
    Tallipäällikkö oli tulossa nauttimaan tunnelmasta myös. Lauantai aamuna se suunnitelma muuttui, kun puhelimessa kysyttiin tuuraajaa erään työporukan joukkueeseen.Tallipäällikkö oli myyty! 6-osuus sunnuntai aamuna kutsui metsään.
    Venlojen ankkuri osuudella matkaa oli 9km. Suunnistus sujui osin todella sujuvasti, mutta myös osin hapuilevasti. Keskiverto minun suoritus siis. Tämän suorituksen jälkeen ponnautimme auton mutapellolta tielle ja lähdimme kotiin huoltamaan koirat ja itsemme.
    Kahden aikaan yöllä kahvia ja puuroa kurkusta alas ja takaisin kisapaikalle. Tovin ehdin jännäilemään teltalla kunnes 5. osuus koitti ja 7,5 olisi mätettävä menemään. Tälle lenkillä kiertoa tulikin, liian nopea rastilta lähtö koitui pahaksi pummiksi. Onneksi kuitenkin hyväksytty suoritus.
    Sen jälkeen alkoikin tallipäällikön taival pusikkoisessa, märässä ja mutaisessa Etelä-Karjalaisessa metsässä. 12,5 km kulki kuitenkin "keveästi". Vuorikauriin lailla ketteräsi loikkinyt mies hymyillen maaliin.
    Luonnetta karaistu. Kelihän suosi tiimiä, sillä ominaisuutemme ovat parhaimmillaan mudassa, sateessa ja tuuleessa.
"harvoin sitä mies näyttää hikinauhassa noin upealta"

Viikonlopun saldo
Tulokset: Hanna venlat: http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2016_ve/kilpailijat/152/
Hanna Jussit: http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2016_ve/kilpailijat/152/
Jukka: http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2016_ju/kilpailijat/1375/

Tänään maanantaina raavin KipuStopin ovea, palauttava hieronta ja huomenna taas radalla! 

Translation: Very muddy, very rainy and very windy Jukola relay done. Team commander also did good job first time in Jukola relay.
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti