lauantai 11. kesäkuuta 2016

Maastojuoksua

     Torstaina 9.6 kisattiin sotilaiden maastojuoksun SM Vekaranjärvellä. Lyhyt matka, 2 km olisi juuri passeli kova treeni minulle. Ja lappu rinnassa tulee otettua aina paremmin tehoja irti. Keli oli pahin mahdollinen, vesi sadetta ja tuulta. Paikalle päästyäni lämpömittari näytti +6 ja vettä roipi vaakatasossa kuuroina. Verkkasin alkuun melkein tunnin, vaan ei toiminut. Vauhti oli alusta saakka todella kova ja ekalla kilometrilla jalat heittivät hapoille ja loppu oli hankala. Silti toisena maaliin.
    Alkuverkkaan ja kisaan valmistautumiseen tarvitsee nyt panostaa. Aina ei voi lähteä vasemmalla kädellä ruiskaisemaan aamupuuron ja kahvikupin voimalla. Verkassa vedot ja venytykset kohdalleen. Verkkaan tulee varata aikaa ja se tulee suunnitella paremmin minulle sopivaksi. Nyt olisi hyvät vinkit tarpeen.
    Kylmä ja kostea keli vaikeuttaa lämmittelyäni ja kisaa. +15 kelillä ei ongelmia tule, mutta kun mennään alle +10 asteen on lihaksia vaikea saada "hereille". Kisassa ekalla kilometrilla puutuvat ja hapottavat jalat tuntuvat huonosti lämmitellyiltä, vaikka verkkaa oli takana melkein tunti. Tässä ajatuksen aihetta syksyn kisoihin, jotka käydään varmasti taas viileissä keleissä. Mielessäni on jo EM kisat ja paikka, Britania. Varmasti kylmää ja kosteaa luvassa.
    Seuraavaksi nokka kohti Jukolan viestiä Lappeenrannassa! Aivot tulee kytkeä suunnistusmoodiin ja katsotaan kuinka kulkee.

Lisää tätä
http://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/13316-ristomatti-hakola-peittosi-olli-markus-taivaisen-sotilaiden-maastojuoksukilpailussa

    Translation: Military cross-country competition and 2nd place. Next Jukola relay!
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti