sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Rastiviikkoa vaihteluksi

    Fin-5 rastiviikko järjestettiin Haminassa 10-16.07. Viisi osakilpailua ja yksi kuntosuunnistus sprintti. Sunnuntaina kisattiin pitkä kisa Turkialla. Viikolta jäänyt väsymys painoi eikä rastit sattuneet kohdalle. Miten kulku voi olla noin huonoa, vaikka kunnon pitäisi olla vähintään ok? Mieltä kaihertaa ja harmittaa. Maanantain keskarilla Turkialla sama meno jatkui. Olin pettynyt.
    Tiistaina rallittelin verkkaksi 3km sprintin karhulan keskustassa "posso"kartalla. Pääsarjat kisasivat sprintin Haminan keskustassa.
    Keskiviikkona kisattiin pitkäkisa Onkamaalla. Mainiota maastoa. Torstai jäi välipäiväksi ja perjantaina suunnistettiin keskimatkaa. Lauantain pitkäkisa olikin viimeinen osakilpailu. Huvitus suunnistamiseen ei ollut korkeimmillaan ja pää kaipasi unta. Tässä kisassa muista suunnistajista oli minulle apua ja haahuilu ja harhailu jäi vähemmälle.
    Suunnistelun jälkeen paluu arkeen ja juoksupainoitteiseen treeniin. Näin paskoista kisasuorituksista ei ihan heti palaudu. Siis henkisesti.
    Koirat voivat hyvin ja ovat viettäneet lepopäiviä, pari lenkkiä vapaana. Murren murkinalta tuodut tuliaiset ovat ilahduttaneet porukkaa:    On ollut siistiä seurailla veljen ja muutamien muiden tuttujen edesottamuksia hienoissa urheilutapahtumissa kuten Tahko mtb, nutsPallas, vaarojen maraton ym. Hienoja suorituksia ja kovia vetoja!
Translation: Orienteering week at Hamina. I realy suck. Dogs are fine, eatin bones, running free.
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti