maanantai 29. heinäkuuta 2019

Harjoittelua kesällä

    Kesäkuun alussa sain hyviä, kovia, juoksutreenejä sot sm maastojuoksuissa, Jannen iltalenkillä Elimäellä, Jukolan viestissä Kangasalla. Suunnistus treenejä kertyi kesäkuun alkuun ja toukokuun loppuun kivasti. Toukokuussa suunnistin Tanskan Billundissa kaksi kisaa. Pidempi kovempi harjoitus saatiin Mäntyharjun gravel race checkpoint kisassa. 6h kikbikella, 93 km pötkien. Heinäkuu on kulunut taas peruspuurtamisen parissa. On ollut hyviä harjoituksia ja ei niin hyviä. Kello kuitenkin kertoo, että plussan puolella ollaan ja minun vauhtini pikku hiljaa kovenemassa.
    Ilman ongelmia en toki ole selvinnyt, kompromissejä on joutunut miettimään ja uusia juttuja on tullut harjoitteluun mukaan. Se on ollut arkea jo edellisinä vuosina valmistautuessa syksyn kisoihin.
    Koirat ovat joko kulkeneet lenkeillä mukana, uineet tai lorvailleet tarhassa. Normaalia koiran elämää siis. Mikä tärkeintä: koirat ovat pysyneet terveenä ja energiaa tuntuu riittävän yllin kyllin. Jahka kelit viilenevät, alkaa vetoharjoittelu kohti lokakuun päätavoitteita. Noin 10 viikkoa aikaa lokakuun skaboihin!
Translation: Summer training!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti