tiistai 20. kesäkuuta 2017

Sotilas maastot ja Jukolan viesti

    Eli nyt on kilpailtu ilman koiria. Sotilaiden maastomestaruudet kisattiin Vekaranjärvellä jo toistamiseen. Meri-5 ottelijat nappisivat kirkkaimmat mitalit ja minä sain tyytyä pronssiin. Viime vuonna sekosin yhteislähdössä ja painoin alun aivan liian lujaa ja se todella oli lopusta pois. Tällä kertaa saatoin ihan vähän jarrutella alussa, joten hapot eivät jysähtäneet päälle ekalla viidelläsadalla metrillä. Yhteislähdöt ovat pahoja, pää juoksee mutta jalat hyytyvät.
    Jukolan viestissä juoksimme tallipäällikön kanssa samassa joukkueessa tänä vuonna. Minulla 7. osuus ja Tallipäälliköllä 5.osuus. Venlojen viesti meni minun osaltani ohi joukkueen loukkaantumisten vuoksi. Ensi vuonna ehkäpä vain venlojen viestissä sitten Sisun joukkueella. Edelleenkin olen sitä mieltä, ettei mikään voita Jukolan viestin tunnelmaa. Onhan sitä polkujuoksuja ja extreme juoksuja ja muita kisoja olemassa, muttei tämän vertaista. On mahtavaa olla mukana tässä tapahtumassa.
Joensuu jukola 2017
    Tallipäällikkö suoriutui omasta osuudestaan täysin suunnitelman mukaisesti 8 km aikaan 1.27 ja minä 13,9 km aikaan 2.09. Tallipäällikkö selvisi muutamalla pikku pummilla joihin tuhraantui joitakin minuutteja ja itse tein kaksi reitin valinta virhettä, jotka maksoivat joitakin minuutteja. Lähdin yhteislähdössä klo 9 ja voi sitä letkassa kökkimeisen määrää. Noh, olihan siitä oma hyötynsä rastin otossa;) Kaikkiaan olen tyytyväinen suorituksiimme ja muutenkin joukkueen meininkiin. 
    Nyt ollaan taas treeni rutiineiden äärellä kotona ja seuraavaksi lappua tankoon tahko mtb:ssä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Koirat mukana perus hönsälenkeillä ja omat treenit sitten kovaa. Näillä mennään. 

Trasnlation: military cross country Finnish ch 3.rd place and world biggest orienteering even jukola relay done. Next Tahko MTB race. This is how we are rolling.
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti