lauantai 2. huhtikuuta 2016

Sulanmaan vetolajien alkeiskurssi Mielakassa Kouvolassa

    Koiraharrastaja, tunnetko yllytyshullun urheilijan? Urheilija, tunnetko innostuneen koiraharrastajan ja näät mahdollisuutesi yltää huikeisiin vauhteihin baanalla? Koiraharrastaja, kaipaatko vauhtia puntteihin? Siinäpä kolme variaatiota mahdollisuuksiin iskeä vetokoiraharrastuksen pariin!
    Kouvolan mielakassa eväät aloitukseen ja ohjeita treenaamiseen porukassa. Lajeina siis canicross eli koirajuoksu, yhden ja kahden koiran kärryajo, eli kickbikeluokat ja koirapyöräily. Kalenteriin ylös päivämäärät:
18.04 maanantain klo 18.30 Mielakan rinnekeskus Kouvolassa
(23.04 lauantai klo 10 Ohkolan kevätkisa Mäntsälässä, kannattaa tulla katselemaan meininkejä!)
25.04 maanantai klo 18.30 Mielakka
02.05 maanantai klo 19.00 Mielakka
    Rohkeasti mukaan, ilmoittautuminen: sihteeri@kvks.net
    Olen mukana ohjaamassa, esittelemässä varusteitamme ja kertomassa nimenomaan koirajuoksijoille treenistä. En pidä itseäni vanhana konkarina lajissa, mutta olen kulkenut valjakkourheilijan polkua alkeista kilpailuihin ja siitä ammattimaiseen treeniin kohti lajin maailman huippua. Minua on autettu ja autetaan kokoajan tällä matkalla. Tiedän, kuinka tärkeätä on saada apua treeneissä, ja kuinka siistiä on saada koira juoksemaan päämäärätietoisesti. Eikä se edes ole rakettitiedettä, eikä hampaat irvessä vääntöä.
    Toiveissa löytää lajin pariin uusia harrastajia, jopa kisaajia! Nähdään Mielakassa!

-H
   
    
   
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti