torstai 31. maaliskuuta 2016

Talven jälkeen kohti kevättä

    Tämän talven hiihdot on nyt taputeltu ja katseet on keväässä, kesässä ja syksyssä. Tai oikeastaan syksyssä 2017. Mitä vaan voi tapahtua mutta kuljemme tietä kohti canicrossin maailmanmestaruuskisoja Puolassa 2017. Road to WC dryland Poland 2017. 
    Palataampa kuitenkin tähän talveen. Tein kivoja reissuja hiihdon merkeissä Syötteelle, Rovaniemelle, Imatralle, Joensuuhun ja Kuhmoon. Kultaiset mitalit menivät koville konkari urheilijoille, mutta reissuista jäi paljon hyvää mieltä. Tämän talven hullu missiohan oli PULKKA! Joulukuussa Topi-koira teki ensimmäisen pulkka treenin ja tammikuussa kisasi ensimmäisen pulkkakisan. Alku vaikeuksien jälkeen aloin todella tykätä pulkkan kanssa temuamisesta. Eli jatkoa pulkka hommissa seuraa...
    Tämä talvi oli treenin kannalta erilainen, kovia juoksu treenejä on kertynyt paljon enemmän, ruonalan urheiluhalli on tarjonnut puitteet koville vedoille kerran viikossa. Valmentaja on seurannut kehitystä ja kiristänyt ohjelmaa sen mukaan. Kuntohuipun tähtäämme Marraskuulle, canicrossin euroopanmestaruus kilpailuihin. 
    Kevään ohjelmaan kuuluu muutamia juoksu kisoja ja Ohkolan kevät kisa 23.04 koirien kanssa. Ensimmäinen maantiejuoksukisa 6,6 km on jo juostu metsäkylässä pääsiäisenä. On keskityttävä tekemään kovat harjoitukset kovaa ja kevyet kevyesti. 
Translation: Running season is on. Heading canicross EC november!

Maaliskuun teräshangilta
 
Rypäle ja Rusina

-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti