perjantai 19. syyskuuta 2014

Polttoaine

    Olet mitä syöt, eli jos kupissa on murren murkinaa, olet murre. Helppo kultainen keskitie ruokintaan on pakaste pötköt. Sopiva sekoitus lihaa ja kasviksia mössönä. Kokeilemalla on jokaiselle löytynyt sopiva ruoka, jolla häntä heiluu ja karva kiiltää.
    Alpo söi pitkään murren murkinan multimixiä, mutta jo yhdeksää vuotta lähestyvä koira ei kovin raskasta ruokaa enään tarvitse, on kokeilussa kanamix ateria. Toisinaan myös närästellyt vatsa saattaa saada kevyemmästä ruuasta helpotusta. Aktiivisimmista vuosista on määrääkin nimellisesti tiputettu, vaikka Alpo edelleenkin porskuttaa perustreenit mukana.
    Topi on syönyt murre mix pötköjä elämänsa alusta saakka, kasvattajalta saadun eväsnappulapussin jälkeen. Juniori on syönyt vaihtelevasti kanaa, lihaa, kasvista ja kalaa. Nyt ruoka on vakioitunut aamuin illoin murren multimix pötköihin, lisänä naudanlihainen rasva.
    Kessun kupissa sikamix/nautamix pötköä, määrä vaan pienenpi kuin pojilla.
    Lisäksi jauhettulohi pakastepötkö, lohiöljy, mikä tahansa öljy, kanan kaulat, satunnaisesti kuppeissa. Jouluna ja juhannuksena luitakin. Tankkauksen ja palautuksen varmistamme fitdogin tuotteilla.
Topin, Alpon, Kessun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti