maanantai 9. maaliskuuta 2020

Kallinkankaalle ja takaisin

    SPKL SM kisat oli suunniteltu Mäntyharjun baanoille omalla (kymen vetokoiraseura) porukalla järjestettäväksi. Niin vain lunta ei tullut ja kisat Mäntyharjulla peruuntuivat ja Kemin seura- ja palveluskoirayhdistys pelasti SM kisan järjestämällä sen Kallinkankaalla. Paikka oli siis sama kuin 2018 kisoissa, joissa myös olin mukana.
    Vapaat oli anotu työmaalta, joten koirat matkaan ja Keminmaalle. Kävi hyvä tuuri ja viikonlopuksi luvattiin upeaa keliä. Oli hassua voidella suksia torstaina kun vettä satoi, eikä lunta ole näkynyt missään. Ajatus kuitenkin lumelle pääsystä houkutti. Tämä elämä on tosiaankin liian lyhyt siihen, että skippaisi yhden kokonaisen talven.
    Hiihdin Urho koiran kanssa kisa 10 km ja sijoitus oli 8./10 ja Topi koiran kanssa hiihdimme harrastussarjassa 2./4. Viestissä Sunnuntaina Kymen vetokoiraseuralla oli kaksi joukkuetta viivalla A sarjassa. Pääsin Urhokoiran kanssa kakkos joukkueen aloitukseen, jossa fiilista aina riittää. Sijoituksemme viestissä oli 4./5 kun taas seuran ykkös joukkue nappasi hopeaa.
    Kiitos taas avustajille ja kamuille seurasta:)

Urho kympillä. Kuva: Mari Moisala

Topi harrastesarjassa. Kuva: Mari Moisala

Aina yhtä mahtavaa, viestin aloitus. Kuva: Mari Moisala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti