perjantai 7. syyskuuta 2018

Elokuu

    Imatra MTB 30 km tuli ajettua elokuun alussa, ja samalla meni selkä totaaliseen jumiin, joka sitten pikkuhiljaa helpotti kipustopin ja venyttelyn avulla. Maastopyöräilyssä väsyminen ja kova ryskäys siis voi johtaa myös totaaliseen selkä jumiin... noh, sija 6./10 taisi olla lopputulos tästä reissusta.
    Koiria on helteiden jälkeen alettu valjastaa. Aluksi pidin matkan lyhyinä, mutta nyt on jo päästy kunnolla treenin makuun. On hienoa huomata kuinka nopeasti vetotreenit puree koirien kuntoon ja jo kolmessa viikossa ollaan hyvässä nousukunnossa. Hartiat levenee, pakarat kasvaa ja vauhti kiihtyy. Siis koirilla. Ollaan siis hyvässä vauhdissa, ja tärkein kaikista: ollaan terveenä kaikki!
    Sotilaiden maastojuoksun SM-kisoilla pääsin pokkaamaan hopeaa ja siihen olen tyytyväinen. Kisa käytiin santahaminassa, reilun parin kilometrin lenkillä. Hyvä terävä veto, vaikka harjoitusväsymys painoikin jalkoja loman jäljiltä.
    Syksyn kisakausi alkaa siis Kainpo DS1 yhdistetystä huomenna, ja se onkin syksyn potkuttelun pääkisa;) Ohkolaan lähden canicrossaamaan ja kuin myös Janakkalaan. Välissä on heitettävä suunnistus keikka Rovaniemelle viranpuolesta. Oikeasti tärkein kisa tulee olemaan canicross SM Oulussa, jotta ovi EM kisaan aukeaa. EM kisaan Ruotsiin onkin jo matkasuunnitelmat selvillä, palataan niihin myöhemmin!
    Translation: Race season is on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti