keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Kemin kisat

 Road trip Kemiin SPKL SM kisaan. Emmin jonkin verran lähtöä koko reissuun, sillä viisi viikkoa hiihtotreeniä takana ja ajat, joita hiihdimme ei riittäisi minkäänlaiseen vastukseen kilpasiskoille. Mutta, nyt oli myös saatava hyviä treenejä nousukunossa oleville koirille, joten veri veti ladulle ja reissuun.
    Reeniä haluttiin ja sitä myös saatiin. Urho koira hoiti kisastartit ja Topi koiran treenasin molempina päivinä Kallinkankaan haastavalla kisa vitosella. Jo erilaisten kisaurien hiihtäminen on kivaa ja koiralle hyvää treeniä. Ajelemisen arvoinen keikka, vaikka tuloksilla ei juhlittu. Ja viestihiihto koirien kanssa on aina mahtavaa, harmi vaan, meidän joukkueeseen ei riittänyt kuin kaksi hiihtäjää, joten viimeinen osuus jäi hiihtämättä. Kymen vetokoiraseuralla olisi A sarjassa muuten ollut kolme joukkuetta!
   Ja nyt kun lunta vielä on, aion tehdä lisää treenejä koirille, pulkan kanssa ja ehkä juoksuttaa niitä jopa kaksikkona. Hiihtokisa kausi oli tynkä, mutta nyt olemme nauttineet harjoittelusta, sen verran odotettu oikea talvikeli on!
    Ja talviloma on vielä edessä, siitä myöhemmin!
Lähtö uudelle kierrokselle, matkana 10 km. Kuvat: Mari Moisala


Viestin lähtö. Kuvat: Mari Moisala

Treeniä! Kuvat: Mari Moisala

Topi. Kuvat: Mari Moisala

Kuvat: Mari Moisala
Translation: Road trip to north, and of course skijoring!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti