lauantai 21. lokakuuta 2017

Kisa viikonloppu Jämillä

   Koirapyöräilyä ja canicrossia! Urholle kaksi päiväinen koirapyöräilykisa Suomen huippujen seassa ja Topille canicross startti lauantaina kansallisessa luokassa. Taas kerran on hehkutettava Jämiä, mahtava paikka. Tällä kertaa minulla oli majoitus Reima countryssa. Olin jo perjantaina hyvissä ajoin perillä ja ulkoilutin koirat hyvin. Lauantai aamuna tsekkasin 6 km radan, muuten hyvä (vaikka koko syksyn on tullut taukoamatta vettä) mutta loppumutkat ja loppusuora olivat pelkkää liejua. Vähän alkoi jännittää miten selviän fillarilla pystyssä. Jännitystähän koirapyöräilystä ei muutenkaan puutu...
    Koirapyöräilyssä selvisimme Urhon kanssa kuitenkin hyvin omalla tasollamme. (mulla on jarrukahva kai liian kovasti käytössä;) Sija SM6. Koira jaksoi kaksi päivää hyvin ja teki puhtaat suoritukset. Upeita fiilistely kuvia tarjoavat Jarkko Parikka ja Kimmo Virkki, kuvissa vesileimat.    Lauantain canicross sujui mukavasti, pari ohitusta ja maaliin-> ykkös sija.

   Kiitos, kaikille avustajille. Meillä oli kiva viikonloppu:)
Translation: Bikejoring and canicross at Jämi trails. Bikejoring with Julussas Urho: more speed, less breaks. Canicross with Topi, good job!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti