tiistai 7. helmikuuta 2017

Liepeen koirahiihto

    Heti kärkeen kehut järjestäjille: Mahtavat baanat! Oli lunta, leveyttä ja mukava vaihteleva reitti. Priimaa. Koirahiihtokisoja on hiihdettu joskus aivan alaarvoisilla kelkkaurilla, jäätyneillä vähä lumisilla kapeilla baanoilla ja tappo radoilla. Liepeen Mustavuorella oli asiallisessa kunnossa kaikki! Meille ei etelässä niin kovinkaan paljon voi kertyä hiihtokilometrejä, osaamme todella arvostaa hyvin ajettua ja pohjustettua baanaa. Tasapainomme ei ole pohjoisenporukan tasolla.
    Asiaan, Kekkosen ensimmäinen koirahiihtokisa, 12 km aikaan 26.15. Mukavaa menoa, vaikka oma hiihto oli epävarmaa. Nautiskelin vauhdin hurmasta ja mietin kuinka parasta hiihtohomma on. Olimme sijalla 3.
Kuva: A.Hyvönen
    Topin kanssa hiihdin harrastussarjan 5km aikaan 11.52 ja olin tyytyväinen koiran menoon. Kotiin ajelin hyvissä fiiliksissä, tyytyväisena molempien koirien panokseen. Kisaa edeltävällä viikolla podettu flunssakin on parempaan päin. Rasittava yskä meinasi alkaa ketuttamaan! Nyt palataan taas harjoitusohjelman pariin. Seuraavaksi hiihdetään kilpaa Taivalvaaralla 25.-26.02 koirahiihdon ja yhdistetyn SM-kisassa. Suunnitelmat ovat vielä auki, milläköhän taktiikalla lähdetään...?
Kuva: A. Hyvönen
Translation: Julussas MFZ Urho´s first skijoring competition 12km /26.16
-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti