sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Asiaa, ideoita, apua

    Blogin pitää olla muutakin, kuin joulun ja uuden vuoden toivotuksia. Menoa ja meininkiä, treenejä, vinkkejä, kisajuttuja, valjasjuttuja, ruokintajuttuja, fiilisjuttuja. Ideoita ja ajatuksia olisi. Nyt tulee ravistella itseään niskasta ja ryhtyä näistä loistavista ajatuksista tekoihin.
    Omilla lenkeillä ajatukset virtaa usein ja juttuja blogiin syntyy. Harva vaan tänne saakka ikinä päätyy. Kuvia on pääsääntöisesti vaikea saada, handlaappa itse koirat, varusteet ja sit nappaa se kuva! Olisi minulla ideoita tähänkin, tarvitaan yritystä! Mielestäni kuvat elävöittävät mahtavasti blogia ja omiksi muistoiksihan niitäkin tallennetaan. Hienoa olisi ajatus myös, että inspiroisi jotakuta valjakkourheilijaa, koiraharrastajaa, urheilijaa tai sponsoria.
    Banneri on hieno, mutta alkuperäinen, se pitäisi päivittää. Miten? Tämän bannerin laati useampi vuosi sitten alaa opiskeleva. Blogin ulko- asua tekee myös mieli päivittää, tämähän alkoi jo loppu vuodesta 2012. Lisää materiaalia on luvassa jokatapauksessa!
Retkiluistelua, lumi ei vielä riitä hiihtoon 4.1.2017
 Translation: Murina racing team since 2012! 

-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti