torstai 21. tammikuuta 2016

Yhteistyötä

    Ai miksi yhteistyötä meidän kanssa?
    Minulla ja meidän tiimillä on jo tuloksia ja tavoitteita tuleville vuosille. Aloitetaan menneistä, canicross EM 7. 2014. Canicross MM 3. 2015. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat 2016 EM kisat ja 2017 MM kisat. Tavoitteena mestaruudet.
    Saavuttaakseni unelmani treenaan päivittäin. Teen valintoja, joissa muu puuhastelu jää, ja treenaan. Jollakin hullulla tavalla nautin niistä kovimmista treeneistä. Sellaisista, joita jännittää jo etukäteen jaksaako niitä vetää läpi. Järjen ja järjestyksen harjoitteluuni on tehnyt ammattivalmentaja. Tämä on huippu-urheilua.
    Ja koska laji on valjakkourheilu, kuuluu tärkeänä osana comboon myös se koira. Kisakoirani Topi alkaa pääsemään parhaimpaan vetokoiran ikään, se täyttää kesällä 3 vuotta. Tavoitteita tulevaisuudessa riittää, joten emme voi olla yhden koiran varassa. Kotona kovaa vauhtia kasvaa uusi vetokoira, Urho. Urho täyttää keväällä vuoden ja alamme kerätä mukavia vetokokemuksia sille askel askeleelta. Koiramme eivät ole tarhakoiria, vaan tupakoiria. Niiden kunto perustuu laadukkaalle ruualle, päivittäiselle liikunnalle ja riittävälle levolle.
    Kestävyysurheilu on monen palan palapeli. Yhteistyöhön kanssamme on lähtenyt KipuStoppi, haminalainen hierontapalveluita tuottava yritys. Huikeaa!

    Translation: Thanks to our new co-operation partner KipuStoppi!

http://kipustoppi.fi

-H
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti