tiistai 17. maaliskuuta 2015

Sukset naulaan

    Olosuhteet Jämillä oli mitä oli. Henkilökohtainen kilpailu seurattiin katsomosta. Aurinko paistoi ja kisa sujui kaikkiaan hyvin.
    Sunnuntaina oli viestisutinat. Eli jännitystä elämään ja kaikki peliin. Sanan mukaisesti. Myös tallipäällikkö. 
    Topin kanssa saatiin turvallinen ankkuriosuus Kymen vetokoiraseuran kolmos joukkueessa. Seitsemän lähtijää olisi jo hajonnut reitille tehden eroja viimeisellä osuudella. Jukka valjastettiin suursnautseri Arlon taakse Kymen nelojoukkueeseen toiselle osuudelle. 
    Viesti tunnelma on jotain huikeaa, koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu;)
Partasuut matkaan! (kuva: Mira Kuhlman)
Mikko kakkososuudelta pelasi kuonon mitan paremman lähtöpaikan mulle!(kuva: Mira Kuhlman)
Kiire, halusin ekaan mäkeen edellä.(kuva: Mira Kuhlman)
Ja pääsin ekaan mäkeen edellä.(kuva: Mira Kuhlman)
Jukka ja viimeinen mutka.
Tallipäällikkö vaihdossa.(kuva: Mira Kuhlman)
Viimeinen mutka ja KVKS 3 maalissa.
Tulokset: https://drive.google.com/file/d/0B0uiA0igjnuKU1hoaHB6NFF1MGc/view

    Tiimin kausi paketissa. Kaikkiaan saatiin tärkeää kokemusta Topille. Syksyllä toivoin, että talvella pystytään treenaamaan ohitukset suksilla, jotta vauhti pysyy ja matka jatkuu ohituksen jälkeenkin. Ja se onnistui, luottamus koiraan tämän myötä kasvanut. Talvi oli harmittavan lyhyt, mutta eipä ainakaan mahdottomalla treennimäärällä pilattu koiraa. Mulla on sellainen tunne, että vielä me ehditään laduilla ruuvia kiristämään. #enskaudel.
   Kiitokset liukkaista suksista ja auttavista käsistä asianosaisille kultakimpaleille! Nyt podetaan poskiontelot terveiksi ja yritetään saada yleiskunto kohisemaan. Ensi vuonna otan influenssa rokotuksen, jotta tältä vältytään! Kohti sulaamaata ja terveitä treenejä.
-Hoo


    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti