perjantai 21. lokakuuta 2016

Syksyn toinen reissu Jämille

    Mainioita kuvia Jämin toisesta kisa viikonlopusta 15.-16.10! Kiitos kuvaajille, jotka ovat radan varrella koko päivän, jotta me voimme jakaa kuvia tästä lajista muillekin urheilusta kiinnostuneille. Kuvat kisoista ovat tärkeä apu kertoa tehdystä työstä urheilun saralla. Ja toki nämä kuvat ovat tärkeitä muistoja itselle.
    Jukka pyöräili juuri 18 kuukautta täyttäneen Kekkosen kanssa kaksipäiväisen koirapyöräily kisan ja minä juoksin lauantaina Topin kanssa kansallisen canicross kisan ja lauantaina kelloa vastaan oman treenin. Tykkään, että nuorta koiraa kannattaa viedä kisoihin "treenaamaan" meininkiä heti kun ikää tulee tarpeeksi. Kommelluksilta ei toki silloin voi välttyä. Tällipäällikkö kynti pehmeää Jämin kannasta ihan todella lauantaina. Kekkonen ei osaa suuntia, mutta reagoi käskytykseen ohjaajalta kyllä. Näin nopea käännös 120 astettä väärälle uralle 1,5 km ennen maalia aiheutti fillarin kirpoamisen maan pinnasta. Ei hätää, kaikki kunnossa ja homma jatkui. Sunnuntaina kovan onnen koirapyöräilijät tekivät nappi suorotuksen, hienoa, nuorelle koiralle jäi taas hyvä kokemus hommasta!
Omat juoksu suoritukset olivat tämän syksyn onnistuneimmat. Kuormaa on vielä alla, mutta tästä se herkistely kohti Englannin kisaa vasta alkaa. Tulokset löytyvät: http://www.l-svu.fi/jami-sm2016.html
    Tässä näitä upeta tunnelma paloja:
Kiitos kuvaaja Kimmo Virkki

Kuva: Kimmo Virkki

Topi on terästä, muut tulee perästä! Kuva: Kimmo Virkki

Kuva: Kimmo Virkki

Kuva: Jarkko Parikka
Translation: Nice weekend in Jämijärvi. Racing canicross with Topi the dog and Jukka did some bikejoring with Julussas Mfz Urho. We are getting ready for EC!
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti